كاخ خسرو در نزديكي شهرستان قصر شيرين است. مركز ساسانيان همان طور كه همه مي دانيم در اين زمان شهر باستاني تيسفون (در عراق امروز) بوده. در زمان خسرو پرويز، اين شاه ساساني سعي كرده مقر حكومتي خود را از آنجا به قصر شيرين منتقل كند كه در اين رابطه دو نظريه وجود دارد: 1- بعضي از مورخين معتقدند كه به دليل خوابي كه وي ديده مبني بر اينكه ماندن در آنجا براي وي نامبارك است اقدام به اين كار كرده. 2- به خاطر آب و هواي اين ناحيه از ايران تصميم به جابه جايي مقر حكومتي گرفته.
در هر صورت، كاخ خسرو يكي از بناهاي قابل توجه عصر ساساني است كه تا حدودي نشان دهنده ي سبك معماري زمان خود مي باشد...
.::برای تکمیل اطلاعات به ادامه مطلب رجوع شود::.
شهر سوخته كجاست ؟ اين مردم موفق و دانا چه كساني بودند ؟ اينان چرا و چگونه همگي يكشب در آتش سوختند ؟؟ مردم شهر سوخته در 3 هزار سال پيش چگونه به اين همه علم و پيشترفت رسيده بودند ؟؟ آيا علم آنان از خارج از كره زمين به آنها آموزش داده شده بود ؟؟
آيا مردم شهر سوخته با موجودات فضايي در ارتباط بودند ؟؟
اينها سوالاتي است كه باستان شناسان طي سالها تحقيق هنوز به نتيجه اي نرسيدند و نمي دانند مردم اين شهر عظيم و مدرن و پيشترفته در 3000 سال پيش از كجا آمده بودند و چگونه به اين همه علم و دانش رسيده بودند و چگونه طي يك شب همگي در آتش سوختند و نابود شدند ؟؟!!!!!!
اگر مي خواهيد درمورد شهر سوخته بيشتر بدانيد لطفا... ادامه مطلب
هزاران سال از عمر اولین هرم بزرگ فراعنه که به دستور جوزر (Djoser) , دومین پادشاه از سلسه سوم فراعنه ساخته شد, می گذرد.
بنای این اهرام که به عنوان یکی از عظیم ترین عجایب هفت گانه جهان به شمار می آیند تا امروز نیز یکی از شاهکار های تکنیک مهندسی, طراحی و معماری محسوب می شوند.......
رودخانه نیاگارا و آبشار نیاگارا مرز بین ایالت انتاریو کانادا و ایالت نیویورک ایالات متحده امریکا است. جالب این که در هر دو کشور و در مجاورت آبشارهای نیاگارا، دو شهر به نام آبشارهای نیاگارا (Niagara Falls) وجود دارد. در مورد بخش آمریکایی آبشار نیاگارا در مقالهی جداگانهای به قلم شیوای آقای دکتر امیر پور عبدالله در همین وب سایت پرداخته شده است. آنچه در زیر میآید مطالب مرتبط با بخش کانادایی آبشار نیاگارا و سایر اطلاعاتی است که در آن مقاله نیامده است.
دوران خردسالی کوروش را هاله ای از افسانه ها در برگرفته است. افسانه هایی که گاه چندان سر به ناسازگاری برآورده اند که تحقیق در راستی و ناراستی جزئیات آنها ناممکن می نماید. لیکن خوشبختانه در کلیات ، ناهمگونی روایات بدین مقدار نیست.
به نظر شما پیرترین ستاره جهان چندساله است؟ به تازگی یک گروه بین المللی از ستاره شناسان به سرپرستی آنا فربل از دانشگاه تگزاس در رصدخانه آستین مک دونالد، سن یک ستاره پیر را در کهکشان راه شیری ما ارزیابی کرده اند. به گفته این پژوهشگران سن این ستاره 2/13 میلیارد سال است که به راستی غیرطبیعی است
به گزارش درهم برهم به نقل از شبكه اينترنتي مادر طبيعت: 10 اصله درخت كه پيرترين درختان دنيا هستند معرفي شدند. كهن ترين آنها با 5 هزار سال سن در كاليفرنيا و دومين درخت پير (سرو ابركوه) با حد اقل 4 هزار سال در ايران واقع شده است
شهيد عباس بابايي، بزرگ مردي كه در مكتب شهادت پرورش يافت مجاهدي كه زهد و تقوايش بسان دريايي خروشان بود و هر لحظه از زندگانيش موج ها در برداشت. مرد وارسته اي كه سراسر وجودش عشق و از خودگذشتگي و كرامت بود، رزمنده اي كه دلاور ميدان جنگ بود و مبارزي سترگ با نفس اماره ي خويش. از آن زمان كه خود را شناخت كوشيد تا جز در جهت خشنودي حق تعالي گام برندارد. به راستي او گمنام، اما آشناي همه بود. از آن روستاييِ ساده دل، تا آن خلبان دلير و بي باك. شهيد بابايي در سال 1329، در شهرستان قزوين ديده به جهان گشود.
موآییها پیکرههایی شبیه انسان هستند که قرنهاست در جزایر پلینزی ( جزایر اسپیترن ) قرار دارند. این پیکرهها در بین سالهای 1250 تا 1500 قبل از میلاد از سنگ خارا تراشیده شدهاند. نیمی از این پیکرهها هنوز در این جزایر باقی مانده است اما بعدها به دلایل نامعلوم صدها موآیی به سکویی سنگی که آهوس نامیده ميشود، انتقال داده شدند.