حسن صباح رهبر و داعی اين فرقه شهرت جهانی دارد که زندگی و عقايد و رفتار و منش وی آميزه ای از افسانه و راز و واقعيت است که با افسانه های حشاشين ، فدائيان و بهشت موعود اسماعيليه شکل گرفته است و در پندارها به شکل واقعيت يافته و باور کنونی مردم منطقه و جهانيان در آمده است . گویند حسن صباح در قم در يک خانواده شيعی امامی به دنيا آمد ، پدرش علی بن محمدبن جعفربن حسين بن محمدبن صباح حميری ، عربی از مردم کوفه بود که برای خويشتن نس ب يمنی ادعا می کرد.
یک مجلة علمی ایتالیایی به نقل از درهم برهم با ارائة اسنادی مدعی شده است که یوری گاگارین، اولین انسانی نیست که به فضا سفر کرد؛ بلکه تنها میتواند اولین انسانی باشد که زنده از فضا به زمین بازگشته است.
مجلة علمی ایتالیایی Focus Storia در پنجاهمین سالگرد پرتابSputnik 1، اولین قمر مصنوعی دنیا، در 4 اکتبر 1957 به فضا، با ارائة اسنادی مدعی شده بود که یوری گاگارین، فضانورد روسی، نمیتواند اولین انسانی باشد که به فضا سفر کرده است؛ بلکه میتواند اولین انسانی باشد که زنده به زمین بازگشته است.
فضانورد، اسپاش نورد یا کیهاننورد کسی است که به فضای بیرون از جو کره زمین سفرکرده باشد.[۱]
این واژه معمولاً برای فضانوردان حرفهای بکار میرود، اما بطور کلی به افرادی که به فضا سفر کردهاند نیز اطلاق میشود. مثلاً دانشمندان، پژوهشگران، خلبانان و حتی گردشگران فضایی که تجربه سفر به فضا را داشته باشند، فضانورد تلقی میشوند.
تاکنون بیش از ۵۰۰ فضانورد به فضا سفر کردهاند؛ پانصدمین فضانوردی که به فضا رفت کریستوفر کسیدی بود.[
روز اول فروردین ماه در ایران و برخی دیگر از کشورها به عنوان روز «نوروز» شناخته شده است. ایرانیان این روز را از زمانهای قدیم، روزی مهم در زندگی خود میدانستند. نوروز ایرانیان که در آغاز فصل بهار جشن گرفته میشود، پیام آور نو شدگی سال و آمدن گرما و مرگ زمستان و رویش دوبارۀ طبیعت، و زمان خروج انسان از عالم خمودگی و پیوستن به طبیعت و شروع به حیات اجتماعی دوباره در جامعه است.
بهشت مفهومی است که در اغلب مذاهبِ معتقد به زندگانی پس از مرگ و یا آخرت وجود دارد. بهشت جایی است که نیکوکاران پس از مرگ، در آن جاودانه میشوند. بر اساس آموزههای مذهبی اسلام و برخی دیگر از مذاهب، بهشت جایگاه نهایی هر انسانی است که در آن جا به اندازه اعمال نیکش از مواهب آن برخوردار خواهد شد. ادیان مختلف تعریفهای متفاوتی از این مفهوم به دست دادهاند.
بهشت ترسیم شده در کمدی الهی اثر دانته.
جهنم، واژهای ست عبری גי(א)-הינום Gêhinnôm گِ +هینوم[۱] = درهٔ هینوم، درهای در بیرون از اورشلیم که راه به سمت بیتلحم از آنجا پیموده میشود. کودکان زمانی در آنجا برای خدایی به نام مُلِخ (ارمیا ۷:۳۱) قربانی میشدهاند. و بعدها در آنجا آتشی متداوم در گرفت. ازین رو تصویری شد برای دوزخ(شئول در عبری) مکانی برای محکومیت و انقراض گنهکاران(متی ۱۸:۸).[۲] "جهنم"، كه گهگاه بصورت "جهنم دره" در زبان فارسي متداول است، دره اي در اورشليم (بیت المقدس) است..............
سؤال خیلی کلی است و پاسخ مفصّلی را می طلبد که از حوصلة این نوشتار خارج است. حال پیرامون پرسش مطالبی را به اختصار برای شما بیان می داریم:
1ـ ادیان از دید کلی به دو مجموعه تقسیم می شوند: توحیدی و غیر توحیدی. ادیان توحیدی مانند اسلام، مسیحیت و یهودیت. در این ادیان سه اصل و رکن اعتقادی پذیرفته شده است: توحید، نبوت و معاد، که در ادیان غیر توحید چندان خبری از این ها نیست...............
دعا کنید بیاید مسافری که نیامد
به گزارش ایرنا از سوره مهر ، در این مراسم محمدرضا شرف الدین، پرویز شیخ طادی، رزیتا غفاری و سیاوش سرمدی به نمایندگی از هنرمندان سینما، احمدزاده را در اهدا لوح یادبود و هدایا به خانواده شهید محمودی همراهی میكردند.
از زندگی شهید جمشید محمودی، فیلم تلویزیونی به نویسندگی حبیب احمدزاده و كارگردانی پرویز شیخ طادی با نام 'چتری برای كارگردان' ساخته شده كه بارها از شبكههای مختلف سیما پخش شده است.
این فیلم بر اساس داستانی با همین نام از كتاب (داستانهای شهر جنگی) حبیب احمدزاده اقتباس شده است.
شهید جمشید محمودی از جمله رزمندگانی بود كه ضمن حضوردر عملیات های مختلف از بدو شروع جنگ تحمیلی تا لحظه شهادت، هرگز رسالت هنری خود را به عنوان فیلم ساز غیرحرفهای جنگ فراموش نكرد و در سال 1366 در جزیره مینو آبادان به شهادت رسید.
كتاب 'داستانهای شهر جنگی' را انتشارات سوره مهر منتشر كرده و تاكنون بارها تجدیدچاپ شده است. این كتاب را پال اسپراكمن و كریستف بالایی به زبان های انگلیسی و فرانسه ترجمه كردهاند كه در كشورهای آمریكا و فرانسه به چاپ رسیده است.
چه دستي پشت اين ماجراست؟/ فعالیت رستوران آمریکایی در ایران
در حالي كه انتظار مي رفت، مسئله شروع به كار رستوران هاي زنجيره اي KFC در ايران با اطلاعيه وزارت بازرگاني منتفي تلقي شود، اولين رستوران با آرم و لوگوي KFC در كرج آغاز به كار كرد و رسانه ها نيز با درج خبر افتتاح اين رستوران اين عمل به اصطلاح خلاف! را به خوبي پوشش دادند..........